ENGELSİZ SHM ÇEVRİMİÇİ KARMA SANAT SERGİSİ

Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi ÇEVRİMİÇİ KARMA SANAT SERGİSİ

Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi’nde kurslara katılan öğrencilerimizin ürettikleri eserler her yıl sanat merkezlerimizde sergilenmektedir. Bu yıl yaşadığımız Covid-19 pandemisi nedeni ile düzenleyemediğimiz sergimizi çevrimiçi olarak ziyaretinize sunuyoruz.

Sergide 2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi’nde gerçekleştirilen resim, el sanatları ve fotoğrafçılık alanındaki eserler yer almaktadır. Kurslarımız Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ile yürütülmüştür. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi idarecilerine ve öğretmenlerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sergide yer alan eserleri fotoğraflayan gönüllü dostumuz Volkan Erkan’a kursiyerlerimiz, aileleri ve belediyemiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Detaylı Bilgi: